Sor Bakalım: Sağlık %17 indirimli Kolektif

Sor Bakalım - Sağlık

ISBN
9786055443023
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
110
Bu zamane çocukları da çok meraklı, her şeyi merak ediyor. Meraklılar soruyor Profesör cevaplıyor, çocuklar bu seriyi çok seviyor. Neden ateşimiz çıkar Korkunca neden irkilip sıçrarız Soğuk neden yakar Derimiz neden su toplar Sinek Yazının devamı...
32,00 TL
%
25
İndirimli
24,00 TL Kazancınız: 8,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 370271
 

Ürün Özellikleri

Bu zamane çocukları da çok meraklı, her şeyi merak ediyor. Meraklılar soruyor Profesör cevaplıyor, çocuklar bu seriyi çok seviyor.
Neden ateşimiz çıkar
Korkunca neden irkilip sıçrarız
Soğuk neden yakar
Derimiz neden su toplar
Sinek ısırıkları neden kaşıntı yapar
Güneş çarpması nasıl oluşur
Gıcırtıdan neden rahatsız oluruz
Biber neden ağzımızı yakar
Neden apandisit oluruz
Neden horlarız
Bütün bu soruların cevapları sizde olmayabilir, ama kolayı var. Doktor Abuksabuk bir uydurma doktoru ve verecek bir sürü uyduruk cevabı var, Profesör Aklıçabuk'un ise bu saçma cevapları düzeltecek bir sürü zamanı.
Çocuklar soruyor, Doktor Abusabuk ve Profesör Aklıçabuk onları cevaplıyor!
Çocukların merak edeceği sorulara ilk önce çocuk aklıyla ve eğlenceli bir dille cevap veren bu kitaplar hemen ardından doğru cevapları da sıralayarak çocukların aklındaki soru işaretlerini silip onları bilgilendiriyor.
Monike Czarnecki'nin çizdiği Profesör Aklıçabuk ve Doktor Abuksabuk 1996'da, Fransız çocuk dergisi Astrapie'de doğdu. Paul Martin, Bruno Muscat, Marion Joseph ve Anne-Sophie Chilard'ın kolektif bir şekilde yazdığı bu kitapta Profesör Aklıçabuk'un bütün +'larını Marion Francoual kaleme aldı.
Serinin üçüncü kitabı Sağlık, ilk iki kitap Nasıl Çalışır ve Doğa'ya katıldı. Serinin diğer kitapları Bilim, Astronomi ve Vücut da yakında piyasaya çıkacak. Çocuklar altı kitaplık Sor Bakalım serisini ellerinden bırakamayacak...
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

14x27

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Dergiler / Periyodik Yayınlar Bilim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
24,00   
24,00   
×
Kapat