Sonsuz Mucize Kuran-İlmi ve Edebi Sırları %17 indirimli İsmail Karaçam

Sonsuz Mucize Kur’an

ISBN
9789944704038
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
876
Kur'an'ı Kerim, onun hangi toplumsal koşullarda nâzil olduğu, sûrelerinin ne tür bir yöntemle yeryüzüne indirildiği, sonradan inananlarca nasıl bir mantıkla düzene konulduğu ve en önemlisi de insanoğluna ne anlattığı gibi konular Yazının devamı...
30,00 TL
%
17
İndirimli
24,90 TL Kazancınız: 5,10TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 442976
 

Ürün Özellikleri

Kur'an'ı Kerim, onun hangi toplumsal koşullarda nâzil olduğu, sûrelerinin ne tür bir yöntemle yeryüzüne indirildiği, sonradan inananlarca nasıl bir mantıkla düzene konulduğu ve en önemlisi de insanoğluna ne anlattığı gibi konular ayrıntılı olarak bilinmeden asla lâyıkıyla anlaşılamaz. Bu yüzdendir ki, ellerinde bir “Kur'an'ı doğru okuma ve anlama rehberi“ olmaksızın bu işe doğrudan girişenler arasından az da olsa kuşkuculuk batağına saplananlar çıkabilmekte. Çünkü kişi, ancak gönlünün ve aklının tam olarak onay verdiği bir mesaja imân edebilir. Başkalarının itelemesi ya da zoruyla kalbe yüklenilen bir imânın er ya da geç o kişinin kalbinden tekrar kopup gitmesi kaçınılmaz olacaktır.

Bu muhteşem kaynak eserde, İslâm ve onun kutsal kitabı Kur'an-ı Kerim'in yanısıra, diğer semâvî dinler hakkında da şimdiye dek aklınıza takılan ne kadar soru varsa, bunların en azından büyük bir bölümüne mantıklı ve gerçekçi yanıtlar bulacaksınız.
(Arka Kapak)

Boyutlar

17x23.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Kuran ve Kuran Üzerine

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
24,90   
24,90   
×
Kapat