Sonlu Matematik %17 indirimli R.Alizade-Ü.Ufuktepe

Sonlu Matematik Olimpiyat Soruları ve Çözümleri

ISBN
9789754033748
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
272
Sonlu Matematik temel sayma kuralları, permütasyon, kombinasyon, dağılım, olasılık, simetri, boyama yöntemleri, değişmez ve güvercin yuvası ilkeleri konularında geçmiş yıllarda matematik olimpiyat sınavlarında çıkan soruların Yazının devamı...
7,50 TL
%
17
İndirimli
6,23 TL Kazancınız: 1,27TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 471474
 

Ürün Özellikleri

Sonlu Matematik temel sayma kuralları, permütasyon, kombinasyon, dağılım, olasılık, simetri, boyama yöntemleri, değişmez ve güvercin yuvası ilkeleri konularında geçmiş yıllarda matematik olimpiyat sınavlarında çıkan soruların çözümleri dışında değişik, zor ve sıradışı bir çok problemi ve çözümlerini de içeren bir kitaptır.
Bu kitapla TüBİTAK'ın her yılın mayıs (birinci aşama) ve aralık (ikinci aşama) aylarında ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileri için düzenlediği Matematik Olimpiyatları'nda hazırlanabilirsiniz. Kitabın bir başka çekici yanı ise içindeki bazı soruların genellemesi yapılarak matematik projeleri hazırlanabilmesidir.
Dilediğimiz bu kitabı kullanan öğrencilerin ve öğretmenlerin problemlerin çözümleriyle uğraşırken matematiğin düşün dünyasında yeni ufuklar keşfetmeleridir.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik Matematik

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,23   
6,23   
×
Kapat