Sondaj Teknikleri ve Uygulamaları

ISBN
9786053970149
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
350
Sondaj, pahalı ve fazla emek içeren bir işlem olmasına rağmen, yeraltı hakkında kesin, doğru, güvenilir ve yararlı bilgiler sağlar. Hayatı aktif hale getiren araç ve gereçlerin % 99'u doğal kaynaklardan, yani endüstri ve sanayiye hammadde Yazının devamı...
18,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 561311
 

Ürün Özellikleri

Sondaj, pahalı ve fazla emek içeren bir işlem olmasına rağmen, yeraltı hakkında kesin, doğru, güvenilir ve yararlı bilgiler sağlar. Hayatı aktif hale getiren araç ve gereçlerin % 99'u doğal kaynaklardan, yani endüstri ve sanayiye hammadde ve yarı mamul olan madenlerden ve minarellerden sağlanmaktadır. Maden, petrol, doğalgaz, su ve jeotermal kaynakları, ülkelerin en önemli ekonomik güçleri olup, kalkınmanın dayandırılması gereken gerçek kaynaklardır.
Bu kitapta, sondaj yöntemleri ve çeşitleri, sondaj donanımı, sondaj matkapları, parametreleri, sondaj çamuru, karot, su, temel ve enjeksiyon sondajları, turbo (yönlü) sondajlar, sondajlarda takım sıkışmaları ve kurtarma işlemleri, jeotermal enerji ve jeotermal sondaj gibi sondajcılığın temel konuları, teknolojide ve uygulamada yeni gelişmeler dikkate alınarak incelenmiş ve açıklanmıştır.
Bu kitap yerli ve yabancı kaynaklardan derleme ve literatür çalışması niteliğinde belirli bilgi birikimi ve tecrübenin ürünü olup, teorik ve pratik bilgilerin bileşkesi olarak hazırlanmaya çalışılmıştır.
(Önsöz'den)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Akademik İnşaat Mühendisliği

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
18,00   
18,00   
×
Kapat