Siyaset ve Medya

ISBN
9789754472974
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
192
Siyaset ve Medya/Alacakaranlığın İki Atlısı'nda, iletişim ve siyasal iletişim zengin bir birikimle değerlendirilmekte ve “alacakaranlıkta“ işleyen ilişkilerden erdemli bir siyasete ulaşmak için sanatın engin ufkuna ihtiyaç duyduğu Yazının devamı...
15,00 TL
%
20
İndirimli
12,00 TL Kazancınız: 3,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 437841
 

Ürün Özellikleri

Siyaset ve Medya/Alacakaranlığın İki Atlısı'nda, iletişim ve siyasal iletişim zengin bir birikimle değerlendirilmekte ve “alacakaranlıkta“ işleyen ilişkilerden erdemli bir siyasete ulaşmak için sanatın engin ufkuna ihtiyaç duyduğu sezdirilmektedir. Konuyla ilgili akademik çalışmalarının yanı sıra denemeleriyle de sanatın ufkunu gözeterek yorumlarda bulunan M. Naci Bostancı, dilin zenginliğini siyasete teknik olarak aktarmanın yetmeyeceğini hissettiriyor. Siyasetle bir arada görünen medyanın kültür değişmesinde nasıl bir sorumluluk taşıdığını ortaya koyarken, bu sorumluluğun nasıl aşınabileceğini de dünya siyasetindeki yakın ve uzak örneklerle somutlaştırıyor.
Siyaset ve Medya/Alacakaranlığın İki Atlısı, sanatla dünyası zenginleşmiş bir entelektüelin, alanla ilgili birikimini hem akademik düzeyde hem de merak düzeyinde ilgilenenlere ustaca aktardığı bir kitap.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13.5x20

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum İletişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,00   
12,00   
×
Kapat