Siyah Güneş The Black Sun

ISBN
9789750803628
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
168
Bruno Schulz'un eserlerinden derlenmiş en büyük koleksiyon Varşova Edebiyat Müzesi'nde bulunmaktadır. Schulz'un eserleri daha önce aralarında Paris, Nancy, Londra, Düsseldorf, Kudüs, Trieste, Cenova müzelerinin de bulunduğu önemli kültür Yazının devamı...
25,00 TL
%
30
İndirimli
17,50 TL Kazancınız: 7,50TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 566259
 

Ürün Özellikleri

Bruno Schulz'un eserlerinden derlenmiş en büyük koleksiyon Varşova Edebiyat Müzesi'nde bulunmaktadır. Schulz'un eserleri daha önce aralarında Paris, Nancy, Londra, Düsseldorf, Kudüs, Trieste, Cenova müzelerinin de bulunduğu önemli kültür merkezlerinde sergilendi. İstanbul'da Yapı Kredi Kültür Merkezi'nde sizlere sunduğumuz bu sergide Schulz'a ait 71 adet resim ve grafik ile günümüze kadar gelebilen tek yağlıboya tablosunu sizlere taktim etmek şerefine ulaşmış bulunuyoruz.
Schulz'un sanatçı hayal gücünü daha iyi tanımlayabilmek için onun yaşadığı gerçekler ortamını tanımakta fayda var. Doğu Galiçya'da Drohobycz adında bir kasaba; Polonyalıların, Musevilerin, Ukraynalıların barış içinde bir arada yaşadığı, zengin kültürel geleneklere sahip topraklar; Bruno Schulz işte burada varlıklı, saygın bir ailenin çocuğu olarak 1892 yılında dünyaya geldi.
(Giriş'den)

Kağıt Tipi

Kuşe

Kategori

Kitaplar Sanat Resim ve Resim Üzerine

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
17,50   
17,50   
×
Kapat