Siyah Beyaz Yazılar 1 (2004 - 2007 Sezonları) Hayri Cem

Siyah Beyaz Yazılar 1 (2004 - 2007 Sezonları)

ISBN
9786054511464
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
458
Futbol istatistikleri sadece rakamlardır. Maç sonuçlarını, kazananı, kaybedeni, sarı ve kırmızı kartları, gol atanların isimlerini ve bunun gibi kantitatif bilgileri içerirler. Ancak bir maçın hangi koşullarda kazanılıp kaybedildiğini, Yazının devamı...
25,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 606694
 

Ürün Özellikleri

Futbol istatistikleri sadece rakamlardır. Maç sonuçlarını, kazananı, kaybedeni, sarı ve kırmızı kartları, gol atanların isimlerini ve bunun gibi kantitatif bilgileri içerirler. Ancak bir maçın hangi koşullarda kazanılıp kaybedildiğini, takımda kimlerin savaşıp kimlerin durumu idare ettiğini, hakemlerin maçın sonucunu değiştirecek ne tür hatalar yaptığını, o hafta spor yazarlarının ve yayın kuruluşlarının federasyon ve hakemleri baskı altına almak için ne dediklerini istatistiklere bakarak anlamak mümkün değildir. Bundan dolayı, yazdıklarımı her iki sezonda bir yayınlamaya karar verdim. Böylece Beşiktaş veTürk Futbol Tarihi'ne küçük notlar düşerek, “Şerefli ikinciliklerin“ hatta “Şerefli dördüncülüklerin“ daha net anlaşılır olmasına katkıda bulunmak istedim.
Söz konusu kitaplar dizisi, geçmişi yâd etmek ve anıları canlandırmak için önemli birer referans kaynağı olacaktır. Herkesin anılarının başında gelen unutamadığı maçlar vardır. Bu maçlardan bazılarını bu kitapların sayfalarında bulacaksınız.
(Tanıtım Bülteninden)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
25,00   
25,00   
×
Kapat