Sinop Tarzanı Bekir Sıtkı Turhan

Sinop Tarzanı

ISBN
9786054617302
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
32
Çizgi roman, çocuklara kitap okumayı sevdirme açısından çok değerli bir tür. Çoklu Zeka Etkinlikli Çizgi Roman serisi de bu türün en güzel örneklerinden... Seri, ödüllü usta çizer Bekir Sıtkı Turhan'ın kaleminden çıkmış. Serinin Yazının devamı...
4,50 TL
%
17
İndirimli
3,74 TL Kazancınız: 0,76TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 605406
 

Ürün Özellikleri

Çizgi roman, çocuklara kitap okumayı sevdirme açısından çok değerli bir tür. Çoklu Zeka Etkinlikli Çizgi Roman serisi de bu türün en güzel örneklerinden... Seri, ödüllü usta çizer Bekir Sıtkı Turhan'ın kaleminden çıkmış. Serinin kitaplarını benzerlerinden farklılaştıran bir diğer özellik de çoklu zeka etkinliklerine yer vermesi. Kitabın arkasında kitap içeriğine paralel olarak bir öğretmen titizliğiyle hazırlanmış çok sayıda etkinlik ve bulmaca var. İşlenen konularla ilgili kes-yapıştır ayraç ve masa süsü kitap kapağına bir kulakçık olarak eklenmiş. Her yönüyle çok özgün bir kitaplar okurunu bekliyor!
Kitap, sahile zehirli varil bırakan bir grupla dört arkadaşın heyecan dolu macerasını anlatıyor. Küçük dostlara Sinop Tarzını diye bilinen efsanevi kahraman da eşlik ediyor.
(Tanıtım Bülteninden)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
3,74   
3,74   
×
Kapat