Sinemada Kurgu

ISBN
9789758408603
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
175
Sinema yaşantısı boyunca 50'den fazla filme (bunlar arasında The Caine Mutiny, The Young Lions, The Carpetbaggers gibi filmler bulunmaktadır) imza atmış olan Edward Dmytryk Hollywood'da uzun yıllar kurgucu olarak çalıştı. Sinemada Kurgu Yazının devamı...
10,00 TL
%
17
İndirimli
8,30 TL Kazancınız: 1,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 570224
 

Ürün Özellikleri

Sinema yaşantısı boyunca 50'den fazla filme (bunlar arasında The Caine Mutiny, The Young Lions, The Carpetbaggers gibi filmler bulunmaktadır) imza atmış olan Edward Dmytryk Hollywood'da uzun yıllar kurgucu olarak çalıştı. Sinemada Kurgu kitabı onun çalışma hayatı boyunca kurgulama konusunda edindiği engin deneyimleri yansıtmaktadır.
Dmytryk'e göre kusursuz bir filmin ilk koşullarından biri, iyi uygulanmış bir kurgu tekniğidir ve görüntü yönetmeninden asistanına, yönetmenden yapımcıya kadar ekibin tüm üyeleri kurgulamanın öneminin farkında olmalıdır. Bu gereksinimden yola çıkan Sinemada Kurgu yapıtı basit ve sade bir dille kurgu tekniklerini açıklamakta, verdiği örnekler ve anektodlarla kurgulama tarihinden 50 yıllık bir kesit sunmaktadır.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Sanat Sinema (Eleştiri

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,30   
8,30   
×
Kapat