Sinema Söyleşileri 2006

ISBN
9789756193662
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
466
Bu çalışma, Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi'nde 2006 yılı boyunca yapılan söyleşi, panel ve sunumlardan oluşmaktadır. Yıl içinde Film Merkezi'nde yapılan söyleşi, panel ve sunumlar, gönüllü öğrenciler tarafından Yazının devamı...
15,00 TL
%
17
İndirimli
12,45 TL Kazancınız: 2,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 569074
 

Ürün Özellikleri

Bu çalışma, Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi'nde 2006 yılı boyunca yapılan söyleşi, panel ve sunumlardan oluşmaktadır.
Yıl içinde Film Merkezi'nde yapılan söyleşi, panel ve sunumlar, gönüllü öğrenciler tarafından deşifre edilmekte ve ortaya çıkan metinler yıllık olarak bir kitapta toplanarak yayınlanmaktadır. 2006 yılında Müjde Ar, Ekrem Bora, Reha Erdem, Zuhal Olcay, Semih Kaplanoğlu, Christian Petzold, Derviş Zaim, Murat Belge, Haldun Dormen, Ara Güler ve Pınar Kür Film Merkezi'ne konuk olmuş ve birikimlerini öğrencilerle paylaşmıştır.

Yıllık olarak tasarlanan bu kitapta, bu etkinliklerin deşifresi ve redaksiyonu yapıldıktan sonraki hallerini bulabilirsiniz. Okurun işini kolaylaştırmak için kitap “Türk Sineması“, “Kısa Film ve Belgesel“, “Dünya Sineması“,“Sinemanın Dışından“ gibi konu başlıklara ayrılmıştır.

Ayrıca yapılan söyleşilerin bağlamı içinde görülebilmesi ve değerlendirilebilmesi için yıl içindeki etkinlik programı da kitabın sonuna eklenmiştir.
(Tanıtım Yazısından)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,45   
12,45   
×
Kapat