Sinan Teması Üzerine Çeşitlemeler

ISBN
9789944895491
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
285
Dr. Erhan Karaesmen'nin kaleminden çıkan “Sinan Teması Üzerine Çeşitlemeler“ kitabı okurlarıyla buluşuyor. “Sinan Teması Üzerine Çeşitlemeler“, Karaesmen'nin keyifli anlatımlarıyla, Sinan'ın Ağırnas'tan Balkanlara uzanan Yazının devamı...
10,00 TL
%
17
İndirimli
8,30 TL Kazancınız: 1,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 549009
 

Ürün Özellikleri

Dr. Erhan Karaesmen'nin kaleminden çıkan “Sinan Teması Üzerine Çeşitlemeler“ kitabı okurlarıyla buluşuyor. “Sinan Teması Üzerine Çeşitlemeler“, Karaesmen'nin keyifli anlatımlarıyla, Sinan'ın Ağırnas'tan Balkanlara uzanan hikayesini anlatıyor. Kitap bizleri sanatsal, tarihsel ve mesleki bir yolculuğa davet ediyor. Yapıt salt mühendisliğin teknik boyutlarını değil, Sinan'ın tarihsel, kültürel ve entelektüel ayrıntılarını gün ışığına çıkarıyor.
Sinan, mühendislik, mimarlık ve yapı kültürümüzde tartışmasız çok üst bir yere sahiptir. Ancak, Sinan ile ilgili bilgilerin derli toplu ve eksiksiz evrak ve döküman kayıtlarına bağlı olduğunu iddia etmek mümkün değildir.
Titiz bir çalışmanın ürünü olan Karaesmen'nın çeşitlemeci metni, bu eksikliği giderecek bir başucu kitabı olmayı hak ediyor. Kitap, bir yandan, Sinan'a ait bilgileri bir araya getirirken, öte yandan da, değişik yorumlamalarla bilgi aktarımı sağlıyor.
Sinan'ı, tarihi ve estetik çerçevesinde duyumsamanın yolu, “Sinan Teması Üzerine Çeşitlemeler“ yapıtının öyküsel, yorumsal ve görsel zenginlik içindeki bu anlatımdan geçiyor.
(Tanıtım Yazısından)

Kağıt Tipi

Kuşe

Kategori

Kitaplar Sanat Mimari

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,30   
8,30   
×
Kapat