Sılaya Dönüş

ISBN
9786055988357
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
184
O hadisenin olduğu gün dayanılmaz bir şekilde dişim sızlıyordu. Aslında buna hadise demek de doğru değil; fakat olanlar çok tuhaftı. Serin bir bahar günüydü. Öğle vakti yaklaşmıştı; ama hava kapalı olduğu için, güneş yeni Yazının devamı...
15,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 565872
 

Ürün Özellikleri

O hadisenin olduğu gün dayanılmaz bir şekilde dişim sızlıyordu. Aslında buna hadise demek de doğru değil; fakat olanlar çok tuhaftı.
Serin bir bahar günüydü. Öğle vakti yaklaşmıştı; ama hava kapalı olduğu için, güneş yeni doğuyor gibiydi. Çam ağaçlarının çepeçevre kuşattığı polikliniğin yanındaki mezarlıkta geziniyordum. Mezarlığa gitmemin özel bir sebebi yoktu. Sadece, diş hekimi; “Çok hastam var, kırk dakika sonra gelin,“ dediği için buradaydım. Dişinden muzdarip bir adamın, böyle anlarda, oturup klinikte beklemesi mümkün mü Ben de biraz oyalanmak için mezarlığı seçmiştim. Mezarlığa Beckett gibi garip şeyler yapmak için de gitmemiştim elbette; çünkü benim için mezarlık, kutsal bir mekandır. Burada hem vakit geçirmek hem de bana ilginç gelen, mezar taşlarındaki o yazıları okumak istiyordum. Mezar taşları, hayatın ölüm şeklidir ve binlerce yıllık geçmişin, geleneğin birikimini yansıtır.
(Kitabın İçinden)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Anlatı

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
15,00   
15,00   
×
Kapat