Sığ Suyun Balıkları %17 indirimli Abdullah Ataşçı

Sığ Suyun Balıkları

ISBN
9789752934795
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
144
“Annem ağlıyor. Yoksun. Babam telaşlı, sıkıntılı... Bir elmanın yarısı senin yüzünden çürüyüp kurtlanıyor. Eksik bırakılmış bir hayatı da yaşıyorum böylece. Dahası, daha erken büyümem gerektiği fısıldıyor kulağıma... Yazının devamı...
9,00 TL
%
17
İndirimli
7,47 TL Kazancınız: 1,53TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 444211
 

Ürün Özellikleri

“Annem ağlıyor. Yoksun. Babam telaşlı, sıkıntılı... Bir elmanın yarısı senin yüzünden çürüyüp kurtlanıyor. Eksik bırakılmış bir hayatı da yaşıyorum böylece. Dahası, daha erken büyümem gerektiği fısıldıyor kulağıma...
(...)
Kızın saçları altın sarısı. Kirpiklerinden aşağı süzülüyor gülüşü. Toplayıp ona veriyorum fukara hayatımın en şekerli yerini. çocuk gibi seviniyor. Zaten çocuk. Bana gözlerinden yaptığı çikolatalar getiriyor.
(...)
Aylardan temmuz. En sevdiğim ay.
Nasıl oluyorsa, mahalleye bisilet kiralama dükkanı açılıyor. Dükkanın sahibi tuhaf, sakin bir adam. İşin boş tarafı çocukları da seviyor.
Az bir parayla saatlerce biniyoruz bisikletlere.“

(Arka Kapak)
çarpıcı, insanı etkileyen ve alıp götüren öyküler anlatıyor Abdullah Ataşçı. Kitaba adını veren öyküsü “Sığ Suyun Balıkları“nda ise, bir öğretmendir anlatıcı. Yetiştiği kentin sokaklarını terk ederek başladığı yere dönecek, bir zamanların yamalı giysili, dağınık saçlı çocuğu bundan böyle yamalı giysili, dağınık saçlı çocukları eğitecektir. Sığ Suyun Balıkları, değişen bir kentin portresini çiziyor, yaşayan insanlarıyla birlikte... Okuyucuya da şöyle bir arkasına yaslanıp, renklerini hâlâ koruyabilen eski bir kente ve onun renklerini yitiren duran insanlarına bakmak kalıyor.
(Tanıtım Yazısından)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Öykü ve Anlatı

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,47   
7,47   
×
Kapat