Siftah

ISBN
9789754342314
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
103
Herkesi ve her şeyi kapsayan bir 'büyük zaman' varsa, bir de 'özel zamanlar' vardır. Bu kitaptaki öyküler banliyö trenlerinde, cami avlularında, evlerde, bürolarda, gasilhanelerde, futbol sahalarında, taksilerde, şehirlerarası otobüslerde Yazının devamı...
8,00 TL
%
25
İndirimli
6,00 TL Kazancınız: 2,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 545636
 

Ürün Özellikleri

Herkesi ve her şeyi kapsayan bir 'büyük zaman' varsa, bir de 'özel zamanlar' vardır. Bu kitaptaki öyküler banliyö trenlerinde, cami avlularında, evlerde, bürolarda, gasilhanelerde, futbol sahalarında, taksilerde, şehirlerarası otobüslerde ve uzak otel odalarında geçen 'özel zamanlar'ı anlatıyor.
Herkesin ve her şeyin özel zamanı olduğuna inananlar için...
(Arka Kapak)
...
Kağıdın ve kalemin hakkını veriyor Hatice Meryem. Kamu ile vicdanı arasında kilometrelerin bulunduğu bir diyârda “Siftah“ gibi, “Cibiliyetsiz“ gibi, göz yaşartmakla kalmayıp insanda kelimeleri okşama arzusu uyandıran öykülerin altına imza atabiliyor.
“Seferi İzdivaç“ ise o hep çocuk kalmış, hiç büyümemiş ama herşeyin de farkında olan, farkında olduğunu sanan, dünyaya çeki - düzen vermekle, kendisine çeki - düzen vermek arasında gidip gelen tarafımızı seriyor gözler önüne.
Hikâyeyi okurken, olur ya, “keşke evlenseler taksi tanışları“ diyorsunuz bir yandan, bir yandan da, “Ertem Eğilmez abi nerede“ diye bakıyorsunuz otobüsün penceresinden dışarıya...
(“Sakindi Oranın Şafakları...“, M. Salih Polat, NTVMSNBC Kültür Sanat, 22.01.2001)

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Öykü ve Anlatı

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,00   
6,00   
×
Kapat