Sıfırı Tüketmek

ISBN
9789758263899
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
154
... Fabio'nun “Serseri Kedi“si aslında yaşamın sarp ve dikenli yollarında ilerler. Sanki, ağzı-dili yoktur. Tek bir sözcüğü kotarıp dile getiremez. çünkü Fabio'nun çizgilerine göre, “Sözcükler, yaşamı daha da Yazının devamı...
20,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 555287
 

Ürün Özellikleri

... Fabio'nun “Serseri Kedi“si aslında yaşamın sarp ve dikenli yollarında ilerler. Sanki, ağzı-dili yoktur. Tek bir sözcüğü kotarıp dile getiremez. çünkü Fabio'nun çizgilerine göre, “Sözcükler, yaşamı daha da zorlaştırırlar.“ Bu kitaptaki sözcükler ve konuşmalar yalnızca birer imajdan ibarettir. çünkü Fabio'nun çizgileri der ki, “Serseri Kedi“nin yaşamına bir anlam katabilmek için umutsuzca bulmaya çalıştığı yol, her şeyi basitleştirmek yoludur!...Bu ürkek kedinin, ürkek gözleriyle perdesini araladığımız yaşadığımız dünya, sınırsız noktalarda yaşayan bir dünyadır aslında: Yeryüzünün kesik ve düz çizgilerle aşağı doğru oluşturduğu eğim, ovadır. Küçük kavisler birer dağ, tepecik, ağaç, gökyüzündeki bulutlar, ırmaklarda akan su, yağmur, kar ya da güneşi oluşturur.
Fabio'nun müzik CD'si de var. Şarkıları kendisi söylüyor. “Yum Yum“ adlı grupla birlikte çalışıp, çocuk filmlerinin müziklerinden oluşan tamamen enstrümantal bir albüm yapmış.
Fabio'nun “Serseri Kedi“si aslında bir illüzyon yaratır. Kedi mi, yoksa bir insan mı, buna siz karar vereceksiniz!..
“Sıfırı Tüketmek“teki kedi, Jack London'ın “Ateş Yakmak“ adlı kitabının kahramanında olduğu gibi korku ve soğuğun içinden geçerek bilinmeyen bir yöne doğru koşturur. Fabio da, tıpkı Jack London gibi, ölüme doğru gider. Bilinmeyen sona doğru yaklaşırken, yargıyı okurlarına bıraktığını görürüz.
Aksoy Yayıncılık'ın Show Kitap “Egoist Dizisi“ içinde yer alan “Sıfırı Tüketmek“ adlı kitabında kendinizi bulacaksınız.

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Çizgi Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
20,00   
20,00   
×
Kapat