Şiir u Sinor %17 indirimli Arjen Ari

Şi’ir u Sinor

ISBN
9786054834402
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
84
Giyimi, kuşamı, konuşması, boyu posu ve ülkesinin coğrafyası gibi hırçın, çılgın, korku bilmez şiirleriyle bir döneme damgasını vuran ve Şêrgele (Dağ aslanı) olarak belleklerde, gönüllerde taht kuran Arjen Arî, bu güne değin Yazının devamı...
7,00 TL
%
17
İndirimli
5,81 TL Kazancınız: 1,19TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 500530
 

Ürün Özellikleri

Giyimi, kuşamı, konuşması, boyu posu ve ülkesinin coğrafyası gibi hırçın, çılgın, korku bilmez şiirleriyle bir döneme damgasını vuran ve Şêrgele (Dağ aslanı) olarak belleklerde, gönüllerde taht kuran Arjen Arî, bu güne değin hiçbir yerde yayınlanmamış şiirleriyle şiir okurlarının karşısına çıkıyor. Ölümünden sonra da şiire emek veren Arjen Arî'nin bu eşsiz eserini siz değerli okurlarla paylaşmaktan kıvanç duyuyoruz.
Bi cil û berg,bi axaftin,bi bejn û bal û bi helbestên xwe yên wek erdnîgariya welatê xwe mêr,bi ber û Şêrgeleyê helbesta kurdî Arjen Arî bi vê berhema xwe ya bi navê “Sînor û Tixûb“piştî mirina xwe jî zeviya helbesta kurdî şên dike.“Sînor û Tixûb“ tel û diriyên li ser singa welatê xwe hatî daçikandin perçe perçe dike û ala azadî û serxebûnê dadiçikilîne.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Şiir

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
5,81   
5,81   
×
Kapat