Kızıl Soruşturma %17 indirimli Sherlock Holmes

Sherlock Holmes - Kızıl Soruşturma

ISBN
9789788715191
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
186
Doktor VVatson. eski bir arkadaşının yardımıyla tanıştığı Sherlock Holmesla Baker Sokağı'ndaki bir daireyi paylaşmayı kabul etmiştir. Fakat Holmes'un tuhaf huyları ve belirli bir mesleğinin olmaması. Watson'ın kafasında birtakım soru Yazının devamı...
11,00 TL
%
17
İndirimli
9,13 TL Kazancınız: 1,87TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 394151
 

Ürün Özellikleri

Doktor VVatson. eski bir arkadaşının yardımıyla tanıştığı Sherlock Holmesla Baker Sokağı'ndaki bir daireyi paylaşmayı kabul etmiştir. Fakat Holmes'un tuhaf huyları ve belirli bir mesleğinin olmaması. Watson'ın kafasında birtakım soru işaretleri uyandırır. Brixtone Sokağı1 ndaki boş bir evde. korkunç bir cesedin bulunmasıyla, kafasındaki tüm bu soruların cevabını alacaktır.
Holmes. çok uzun yıllar öncesine uzanan ve iki kıtada süren, heyecan dolu bir macearının arkasında yatan gerçekleri, birlikte çözmek için VVatson'ı. bu soruşturmaya katılmaya davet eder. Böylece tuhaf keşiflerle dolu bir serüven başlar. Olayın üzerindeki sır perdesini üç gün içinde aralamayı başaran Holmes. olağanüstü dedektiflik, be'cerilerini sergileyerek yeni arkadaşını etkileyip, hayrete düşürür. Bu çok önemli soruşturmaya, dedektiflik dünyasındaki en ünlü beraberliklerden biri de başlamış olur.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

13x21

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Polisiye

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,13   
9,13   
×
Kapat