Sherlock Holmes - Kızıl Dosya Sir Arthur Conan Doyle

Sherlock Holmes - Kızıl Dosya

ISBN
9786055385927
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
172
Dünyanın en ünlü hayali dedektifi Sherlock Holmes, ilk dosyasını açıyor ve Dr. Watson ile ilk karşılaşmasını yaşıyor. Dr. John Watson, Sherlock Holmes ile "Kızıl Dosya" macerasının başında karşılaşır. Afganistan'dan dönen Yazının devamı...
10,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 618593
 

Ürün Özellikleri

Dünyanın en ünlü hayali dedektifi Sherlock Holmes, ilk dosyasını açıyor ve Dr. Watson ile ilk karşılaşmasını yaşıyor. Dr. John Watson, Sherlock Holmes ile "Kızıl Dosya" macerasının başında karşılaşır. Afganistan'dan dönen Watson, bir ev arkadaşı arayan Holmes'le tanıştırılır.

"Yüzük, dostum, yüzük; yüzük için geri gelmişti. Eğer onu başka türlü yakalayamazsak, yüzüğü her zaman bir yem olarak kullanma şansımız var. Onu yakalayacağım Doktor. Bire iki bahse girerim ki onu yakalayacağım. Bütün bunlar için sana teşekkür etmeliyim. Sen olmasaydın, hiç yerimden kalkmayabilir ve karşılaştığım en ince araştırmayı kaçırabilirdim. Katil, hayatın renksiz kumaşına kızıl bir iplik örüyor. Bizim görevimiz onu ortaya çıkarmak, diğerlerinden ayırmak ve her bir santimetresini göstermek."

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Polisiye

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
10,00   
10,00   
×
Kapat