Shakespeare Bütün Eserleri

Shakespeare Bütün Eserleri

ISBN
9789753370067
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
18
Shakespeare, gelecek kaygısı taşımaksızın belli bir çağın seyircileri için yazdığı oyunları, sonra da yaşadı, dünyanın her yerinde bütün nesiller eserlerini okudu, oynadı. Böylelikle Shakespeare, bütün insanlığın mirası Yazının devamı...
7,50 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 601941
 

Ürün Özellikleri

Shakespeare, gelecek kaygısı taşımaksızın belli bir çağın seyircileri için yazdığı oyunları, sonra da yaşadı, dünyanın her yerinde bütün nesiller eserlerini okudu, oynadı. Böylelikle Shakespeare, bütün insanlığın mirası oldu.
Shakespeare'in dehası değişik özellikler gösterir. Eserlerinde tiyartodan beklenilen hazların her türlüsünü buluruz; sevimli ve değişik buluşlar, yapmacıklık, gerçekçilik, alaycılık, kahramanca uçarılık, lirik heyecan, trajik yücelik. Ayırca Shakespeare üslubuyla da en büyük ingiliz yazarı olarak kaldı; bu üslup güçlü ve imaj bakımından şaşılacak derecede zengindir.
Shakespeare, büyük trajedilerinde olağanüstü bir esneklik ve eşsiz bir telkin gücü yartmayı bilmiştir. Shakespeare unutulmaz kahramanların yaratıcısıdır; bunlar bizim hayal dünyamıza canlı bir hayatın kişileri olarak sunulmuştur.
- Meydan Larousse -
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Senaryo

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,50   
7,50   
×
Kapat