Sevgililer İçin Psikolojik Taktikler

ISBN
9789758809400
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
176
Hayatın acı gerçe:ini açıklıyorum: Erkekler savaşçı Mars gezegeninden gelmiş olabilir. Kadınların kökeni güzel Venüs gezegenine dayanabilir.Ama hepimiz yeryüzüne tıkılıp kalmış durumdayız. Dahası, romantik aflkda evrim sürecinde Yazının devamı...
10,00 TL
%
30
İndirimli
7,00 TL Kazancınız: 3,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 570488
 

Ürün Özellikleri

Hayatın acı gerçe:ini açıklıyorum: Erkekler savaşçı Mars gezegeninden gelmiş olabilir. Kadınların kökeni güzel Venüs gezegenine dayanabilir.Ama hepimiz yeryüzüne tıkılıp kalmış durumdayız. Dahası, romantik aflkda evrim sürecinde can çekifliyor. Öldü ölecek. Ancak yine de hayat arkadaflınızı bulmaya ve onunla mutlu bir ömür sürmeye zamanınız var.
Nasıl mı...
İlişkinizin başarılı olma şansını önceden bilebilirsini. İlişkinizi samimi, dürüst bir şekilde değerlendirin ve bu göstergeleri ömür boyu birlikte mutlu olmanızı sağlayacak birer kılavuz olarak kullanın.
Birbirlerini sevme nedenlerini düzenli olrak gözden geçiren ve anımsayan çiftlerin birlikteliği daha uzun sürer.
Hiçbir yere varmayan tartışmaların anlamsız şekilde sürüp gitmesine izin vermeyin: Ateşkes ilan etmeyi ve tartışmaya daha sonra devam etmeyi teklif edin.
Hata inana özgüdür. Affetmek ise yüceliktir. Affedici olmayı öğrenin. Bu, hem bir ilişkiyi sürdürmek için gerekli, hem de akıl ve beden sağlığınız açısından hayati bir özelliktir.
Doktor Buffington'un eğlenceli olduğu kadar mantıklı ve bilimsel verilere dayarnarak oluşturduğu bu taktikleri kullandığınızda hem hayatınızın aşkını bulacaksınız, hem de aşkınızı korumanın yollarını öğreneceksiniz!
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

3. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Psikoloji

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
7,00   
7,00   
×
Kapat