Sevgili Doğan Kardeş %17 indirimli Mine Söğüt

Sevgili Doğan Kardeş

ISBN
9789750805868
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
260
Yapı ve Kredi Bankası'nın kurucusu Kâzım Taşkent, İsviçre'de bir heyelan sonucu hayatını kaybeden oğlu Doğan Taşkent'in anısını yaşatmak için alışılmadık bir yol seçti: Bir çocuk dergisi yayımladı. Oğlunun adından hareketle Yazının devamı...
18,00 TL
%
30
İndirimli
12,60 TL Kazancınız: 5,40TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 446706
 

Ürün Özellikleri

Yapı ve Kredi Bankası'nın kurucusu Kâzım Taşkent, İsviçre'de bir heyelan sonucu hayatını kaybeden oğlu Doğan Taşkent'in anısını yaşatmak için alışılmadık bir yol seçti: Bir çocuk dergisi yayımladı. Oğlunun adından hareketle adını Doğan Kardeş koyduğu bu dergi, Doğan Taşkent'in anısını yıllar boyu canlı tutmakla kalmadı, birkaç kuşağın çocukluklarında unutulmaz izler bıraktı.
Mine Söğüt Doğan Kardeş'in “yaşamöyküsü“nü yazabilmek için, derginin bütün sayılarını elden geçirdi, dergiye hayat verenlerin izlerini sürdü, yayımlanmış yazıları derledi. Suna Kan'dan İdil Biret'e, Coşkun Aral'dan Pınar Kür'e, Talat Sait Halman'dan Garo Mafyan'a kadar, günümüzün birçok ünlü isminin imzalarına önce Doğan Kardeş'te rastladı.
Türkiye'de hiçbir çocuk dergisi Doğan Kardeş kadar efsanevi, onun kadar unutulmaz olamadı.
Sevgili Doğan Kardeş'i okurken göreceksiniz: dergiyi çıkaranlar çocukları yetişkin yerine koymuşlar, onları ciddiye almışlar ve verdikleri sözleri tutmuşlar. Derginin birkaç kuşağın çocukluklarında böylesine derin izler bırakmış olmasının nedeni belki de budur.
(Arka Kapak)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,60   
12,60   
×
Kapat