Sevgili Annem

ISBN
9789753252409
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
374
Bir annenin bakışlarındaki pırıl pırıl, karşılıksız sevgi... Kollarının sıcaklığı, rahatlığı... Çocukluğumuzun küçük evreninin pusulası annemiz. Daima yanımızda, daima bizim takımı tutan, yaralarımızı öperek Yazının devamı...
30,00 TL
%
30
İndirimli
21,00 TL Kazancınız: 9,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 566796
 

Ürün Özellikleri

Bir annenin bakışlarındaki pırıl pırıl, karşılıksız sevgi... Kollarının sıcaklığı, rahatlığı... Çocukluğumuzun küçük evreninin pusulası annemiz. Daima yanımızda, daima bizim takımı tutan, yaralarımızı öperek iyileştiren, sonra engellerin üstünden atlamamız için bizi yeniden cesaretlendiren en sadık hayranımız.
Annenin sevgisi ve hayalleri görünmez bir yıldız gibi bize rehberlik eder. Yaşamımızı ve ailemizi, nesiller boyu aktarılan biçimlere uygun şekillendiririz.
Kendimizi buldukça anne babamıza ne kadar benzediğimizi bazen şaşırarak bazen de hoşlanarak farkederiz. Dünya değişir, biz değişiriz; ancak çocukluğumuzda olduğu gibi gençliğimizde ve anne baba olduktan sonra da annemiz yolumuzu çizmemize yardımcı bir harita olmaya devam eder.
Büyüdükçe, biz farkında olmadan beynimize, kalbimize yerleştirdiği sabır, güç ve bilgelik tohumlarının yeşerdiğini hissederiz.
Bu kitap bütün anneleri ve bizi bir ömür boyu onlara bağlayan o görünmez bağı kutluyor.
(Giriş)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
21,00   
21,00   
×
Kapat