Sevgi Ülkesine Yolculuk

ISBN
9786055303402
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
108
Semerkant, Buhara ve Hacı Leylek sizi Afrika'dan Anadolu'ya yaptıkları yolculuğa davet ediyor. Onlarla birlikte üzülecek, onlarla birlikte sevineceksiniz. Günümüz Afrika'sının sorunlarına bambaşka bir gözle bakacaksınız. Hz Yusuf'u, Semud Yazının devamı...
10,00 TL
%
40
İndirimli
6,00 TL Kazancınız: 4,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 565231
 

Ürün Özellikleri


Semerkant, Buhara ve Hacı Leylek sizi Afrika'dan Anadolu'ya yaptıkları yolculuğa davet ediyor. Onlarla birlikte üzülecek, onlarla birlikte sevineceksiniz. Günümüz Afrika'sının sorunlarına bambaşka bir gözle bakacaksınız. Hz Yusuf'u, Semud Kavmi'ni, Ashab-I Kehfi okurken Kuran-ı Kerim'in manalar âlemine uzanacaksınız.
Kayıp uygarlık Atlantis, Semud Kavmi'nin şehri Petra, Ortadoğu'nun ticaret merkezi Byblos, yeryüzünün en büyük açıkhava cezaevi Gazze, farklı diyar Amman, cami ve medreseler şehri Şam, yok olmak ve var olmak arasında gidip gelen Lazkiye, sevgi ve hoşgörü şehri Antakya, Ashab-ı Kehfe ev sahipliği yapan şehirlerden birisi olan Tarsus, Sultan Alâeddin'in şehri Alanya, Hadimi Hazretleri'nin eğitim yuvası Hadim, Mevlana Hazretleri'nin gözbebeği ve Selçukluların başkenti Konya ve Anadolu'nun cennet köşesi Beyşehir'le farklı mekânlara uzanacaksınız.
Muhteşem Endülüs uygarlığının yok oluşuna ve Moğol istilasına üzüleceksiniz. Uygarlığa yön veren eserlerin Timbuktu'da, Kazan'da, Konya'da, Sydney'de, Meksika'da koruma altında olduğuna sevineceksiniz.
Semerkant, Buhara ve Hacı Leylek umuda yol alırken, siz de Kendi içsel yolculuğunuza çıkacaksınız.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,00   
6,00   
×
Kapat