Sessizlik ve Sırdır Ötesi

ISBN
9789756363195
Yazar
Yayıncı
Işıl Özgentürk'ün “şiirler, hikayeler ve sırlar“ altbaşlığıyla yayımladığı son kitabı Sessizlik ve Sırdır Ötesi'ni okuyorum. Okuyorum dediğime bakmayın; lafın gelişi söylenmiş bir söz. Elime alır almaz bitiriyorum Yazının devamı...
6,00 TL
%
17
İndirimli
4,98 TL Kazancınız: 1,02TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 499930
 

Ürün Özellikleri

Işıl Özgentürk'ün “şiirler, hikayeler ve sırlar“ altbaşlığıyla yayımladığı son kitabı Sessizlik ve Sırdır Ötesi'ni okuyorum. Okuyorum dediğime bakmayın; lafın gelişi söylenmiş bir söz. Elime alır almaz bitiriyorum demeliydim. Çünkü okuru, hemen girişte, “sadece aşk bağışlar / insanın bütün hallerini“ sözleriyle karşılayan kitap; hayatın yüzeyinde görüp yaşadıklarımızın ötesinde, derinlikleri araştırıp şiir, hikaye ve sırlar olarak anı parçalarına döken bir Işıl Özgentürk'le karşı karşıya olduğumuzu fısıldıyor bize. Okurun, bütün bu halleri bir çırpıda okuyup anlama arzusunu kışkırtıyor.
“Aya sunulmuştur“ adlı ilk hikaye bir dolunay anlatısı. Yo, öyle kurt adamlar filan yok hikayede. Sadece büyüyen, giderek büyüyen, patlama noktasına kadar büyüyen imkansız bir aşk var; bu masumiyet, kırılganlık ve tutku üstüne kurulu hikayede. Ama ne aşk... Dağları delen, imkansızı mümküne çeviren.
Buket Öktülmüş-
(Arka Kapak)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Öykü ve Anlatı

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
4,98   
4,98   
×
Kapat