Servlet ve JSP

ISBN
9789944711661
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
242
Servlet ve JSP kitabıyla sunucu taraflı dinamik web uygulamaları geliştirmeye başlayın... Murat Balkan'ın kaleme aldığı Servlet ve JSP kitabı, birçok web sunucu tabanlı Java teknolojisinin kalbini oluşturan Java Servlet'leri tüm Yazının devamı...
22,00 TL
%
25
İndirimli
16,50 TL Kazancınız: 5,50TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 585607
 

Ürün Özellikleri

Servlet ve JSP kitabıyla sunucu taraflı dinamik web uygulamaları geliştirmeye başlayın...
Murat Balkan'ın kaleme aldığı Servlet ve JSP kitabı, birçok web sunucu tabanlı Java teknolojisinin kalbini oluşturan Java Servlet'leri tüm detaylarıyla ele alıyor.
Bu kitap Java ile sunucu taraflı dinamik web uygulamaları oluşturmak isteyen Java programcıları için yazılmıştır. JSP, web servisleri, JSF gibi Java teknolojileri, servlet temellerini kullanmaktadır. Bu nedenle, servlet'lere hâkim olmak, diğer Java web teknolojilerini kolaylıkla anlayabilmek açısından büyük avantaj sağlayacaktır.
Bu kitapta servlet'ler her ayrıntısıyla aktarılmıştır. Kitapta servlet'lerin, servlet konteynerleri üzerinde nasıl çalıştığı, nasıl konfigüre edildiği ve nasıl yüklendiği gibi temel konuların yanı sıra, oturum yönetimi, filtreler ve dinleyiciler gibi daha ileri düzey konular hakkında da geniş çaplı içerik bulacaksınız.
Servlet'ler ve JSP'nin temellerini öğrenebileceğiniz kitapta her konu örneklerle desteklenmiştir.
(Tanıtım Bülteninden)

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Bilgisayar Kitapları Grafik ve Tasarım

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
16,50   
16,50   
×
Kapat