Serseri

Serseri

ISBN
9786054906284
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
178
çocukluktan gençliğe adım atan Selim, hayatı tanıma yolculuğunun bu ilk adımında toplumun sınırlarına çarpacaktır. Her şey onun için önceden belirlenmiştir. Büyümenin, birey olmanın toplumsal kalıplarına uymaya çağrılır; ilk Yazının devamı...
9,90 TL
%
17
İndirimli
8,22 TL Kazancınız: 1,68TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 625608
 

Ürün Özellikleri

çocukluktan gençliğe adım atan Selim, hayatı tanıma yolculuğunun bu ilk adımında toplumun sınırlarına çarpacaktır. Her şey onun için önceden belirlenmiştir. Büyümenin, birey olmanın toplumsal kalıplarına uymaya çağrılır; ilk olarak ailesi tarafından.

Okul duvarlarının eğitim hapishanesini koruyup kolladığını görecek, cinselliğin toplumsal cenderenin dikenli telleri olduğunu deneyimleyecektir.

Liseden, üniversiteye geçişte sadece üniformalar ve gardiyanlar değişecek, ilk günahı ve teslimiyeti yaşayacaktır sevdiğinin elinden.

Reddedişler bir kaçışa sürükleyecektir onu, kaçışın kurtuluşa açılan kapı olacağını umut ederken kapanan kapılar olacaktır yüzüne...

üzerine biçileni reddedip kendine ait bir kimlik edinme çabası toplum tarafından derhal aynı şekilde yaftalanacaktır: Serseri!

Peki, kimdir serseri, nedir Ne yer, ne içer Nasıl yaşar
Boş gezen midir yoksa bir gezgin midir yaşamın ince patikalarında
Macera tutkusu veya esrarengiz olana hayranlık mıdır serserinin imgesi
Selim kendisine dayatılan anayoldan çıkışı dumanlı bir atmosferin bulandığı caz, estetik, felsefede arayacak, satranç masasında dünyalar bulup savaşacaktır.

Sonunda tüm taşları devireceklerdir yine de.
Ama değişimi ilk keşfedendir Serseri! Ve ilk paylaşan olacaktır...

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,22   
8,22   
×
Kapat