Sergüzeşt

Sergüzeşt

ISBN
9799757747313
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
127
Sami Paşazade Sezai, Tanzimat sonrasında gelişen edebiyatımızın ikinci nesli olarak bilinen edebiyatçılar neslinin önemli isimlerinden birisidir. Birçok edebiyat araştırıcısı onu edebiyatımızın Halit Ziya Uşaklıgil'den önce Yazının devamı...
3,00 TL
%
30
İndirimli
2,10 TL Kazancınız: 0,90TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 603800
 

Ürün Özellikleri

Sami Paşazade Sezai, Tanzimat sonrasında gelişen edebiyatımızın ikinci nesli olarak bilinen edebiyatçılar neslinin önemli isimlerinden birisidir.
Birçok edebiyat araştırıcısı onu edebiyatımızın Halit Ziya Uşaklıgil'den önce yetiştirdiği en büyük romancı ve hikayeci, üslubuyla dikkat çeken bir söz ustası olarak değerlendirir.
Sergüzeşt ise, Sami Paşazade Sezai'nin edebi ününü sağlayan, dönemi içinde ve sonrasında çok sevilmiş, okunmuş ve etki etmiş bir romandır. Bu eser, Trk romanının gelişim süreci içerisinde de gerek işlediği konu, gerek sanatlı üslubu ve gerekse kurgusu açısından ayrıcalıklı bi yerde durur.
İşlediği esaret teması, vermek istediği özgürlük düşüncesi ve acıma duygusu, sonraki nesillerin de bu romanda çok şey bulmalarını ve anlatılanların sıcaklığını nesilden nesile paylaşmalarını doğurmuştur.
Sergüzeşt, Türk edebiyatının 19. yüzyıldan bu güne katettiği çizgide bir klasiktir.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Cumhuriyet Dönemi Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
2,10   
2,10   
×
Kapat