Seni Seviyorum %17 indirimli Francesco Alberoni

Seni Seviyorum

ISBN
9789750404115
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
330
Aşk nedir Ne zaman âşık oluruz Aşk ne zaman biter ve nasıl nefrete dönüşür Seven kişi aşkına karşılık bulmak ister ve hayallerin, kıskançlığın, erotizmin, aşkın yaşamı bir cennete çevirebileceği gibi cehenneme de Yazının devamı...
5,00 TL
%
17
İndirimli
4,15 TL Kazancınız: 0,85TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 428201
 

Ürün Özellikleri

Aşk nedir Ne zaman âşık oluruz Aşk ne zaman biter ve nasıl nefrete dönüşür
Seven kişi aşkına karşılık bulmak ister ve hayallerin, kıskançlığın, erotizmin, aşkın yaşamı bir cennete çevirebileceği gibi cehenneme de dönüştürebileceğini çok iyi bilir. ünlü İtalyan sosyolog Francesco Alberoni, âşık olma sürecinde devreye giren sayısız mekanizmayı ayrıntılı bir biçimde mercek altına alırken sinemadan, edebiyattan ve tarihten örnekler vererek bu soruların cevabını arıyor. Gerçek anlamda bir aşk biliminin temellerini ortaya koyan yazar, aşk tutkusu, fethetme, çiftin oluşumu, aşk sürecini kesintiye uğratan ya da tam tersi tetikleyen kıskançlık duygusu ve sadakat gibi sorunları ciddi bir araştırmaya konu ediyor. Türk okurların, Aşk Kapıyı çalınca ve Dostluk adlı kitaplarıyla tanıdığı Alberoni rekabet aşkı, ünlülere duyulan aşk, çıkar aşkı ve gerçek aşk gibi çeşitli aşk ve sevgi türlerini masaya yatırırken, aşkın sona erdiği ya da sürdüğü durumları, yine büyük bir şeffaflık ve samimiyetle paylaşıyor okurlarıyla.

Seni Seviyorum bugüne kadar üzerinde hem en çok söz üretilmiş hem de ciddi pek az çalışma yapılmış, insana dair en gizemli olgu hakkında, aşk hakkında daha fazlasını bilmek isteyenler için bir başucu kitabı.

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Roman

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
4,15   
4,15   
×
Kapat