Sendikal Eğitim Atölye Çalışmaları %17 indirimli Zeynel Abidin Kızılya

Sendikal Eğitim Atölye Çalışmaları (Altı Sempozyum)

ISBN
9789757306504
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
397
Elinizdeki kitap, Türkiye'de sendikal eğitim olgusunu değişik boyutlarıyla ve alt başlıklarıyla ele alan altı sempozyuma sunulan değerlendirmeleri bir araya getiriyor. Türkiye Ekonomik ve Toplumsal Tarih Vakfı ile Friedrich Ebert Vakfı'nın Yazının devamı...
20,00 TL
%
25
İndirimli
15,00 TL Kazancınız: 5,00TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 467380
 

Ürün Özellikleri

Elinizdeki kitap, Türkiye'de sendikal eğitim olgusunu değişik boyutlarıyla ve alt başlıklarıyla ele alan altı sempozyuma sunulan değerlendirmeleri bir araya getiriyor. Türkiye Ekonomik ve Toplumsal Tarih Vakfı ile Friedrich Ebert Vakfı'nın işbirliğiyle organize edilen sempozyumların ilki, 6-7 Kasım 1997'de “Sendikal Eğitimin Dünü, Bugünü, Geleceği“ başlığıyla yapıldı. Diğer beş sempozyum ise 1998'in ikinci yarısından itibaren ve peşpeşe gerçekleştirildi: 11-12 Haziran'da “Sendikalarda Kadın Eğitimi“, 17-18 Eylül'de “Sendikalarda Uzmanlık Grubu Eğitimleri“, 1 Ekim'de “Yazılı Malzemenin Sendikal Eğitimde Kullanım Olanakları“ ve 2-3 Ekim'de “Yeni Teknolojik Gelişmelerin Sendikal Eğitimde Kullanılma Olanakları“.
Sorunun doğrudan ilgilisi ve uzmanı konukların katılımlarıyla gerçekleştirilen bu sempozyumlarda dile getirilen görüşlerin ve sunulan tebliğlerin tarihe kaydedilmesi amacını güden bu kitabın, yalnızca araştırmacılara bir kaynak olmayacağı; daha geniş bir okur kitlesi tarafından da ilgiyle okunacağı düşüncesindeyiz.
(Arka Kapak)
IDéEFIXE'in notu: Kitapta, Gülbin Akciğer, Murat Akıncılar, Erkan Aslan, Hakan Aslan, üzeyir Ataman, Hacer Aydın, Nevin Eracar Başar, Mehmet Beşeli, Davut Bozkan, Alaattin Calgav, Tevfik çavdar, Rıfat çelebi, Aziz çelik, Tonguç çoban, Aydın Engin, Yüksel Işık, Alpaslan Işıklı, Alaattin Karahan, çetin Kurdoğlu, İsmail Hakkı Kurt, Kazım Maksutoğlu, Oğuz Oyan, Atilla özsever, Murat özveri, Nebi Sancar, Orhan Silier, Tülay Sönmez, Yusuf Ziya Ton, çetin Uygur, Süleyman üstün, Tülay Yongacı'nın sempozyum tebliğleri yeralmaktadır.

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Ekonomi İşçi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
15,00   
15,00   
×
Kapat