Selahaddin (Kutsal Savaşın Politikaları) %17 indirimli M.C.Lyons-D.E.P

Selahaddin Kutsal Savaşın Politikaları

ISBN
9789753522496
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
486
Bu eserin gayesi, Selahaddin hakkında yazan modern biyografi yazarlarının vardığı hüküm ve sonuçların oturtulabileceği referans çerçevesini güçlendirmek amacıyla Selahaddin'in hayatını yeniden mercek altına almanın mümkün olduğu Yazının devamı...
25,00 TL
%
30
İndirimli
17,50 TL Kazancınız: 7,50TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 450575
 

Ürün Özellikleri

Bu eserin gayesi, Selahaddin hakkında yazan modern biyografi yazarlarının vardığı hüküm ve sonuçların oturtulabileceği referans çerçevesini güçlendirmek amacıyla Selahaddin'in hayatını yeniden mercek altına almanın mümkün olduğu kadar, mevcut bulgulara yenilerini ilave etmektir.
Bu gaye için Selahaddin'in yaşadığı dönemin kaynaklarına, özellikle de bu dönemde yazılan, diplomatik veya şahsi mektuplardan günümüze kalanlara yoğunlaşılmıştır. Bunlar, Selahaddin'in Mısır'da iktidara gelişi ya da üçüncü Haçlı Seferi'nin tarihi hakkındaki mevcut bilgilerimize fazla bir şey eklemese de, Selahaddin'in yaşadığı dönem için büyük değer taşımaktadır.
Lyons ve Jackson'un kaleminden son derece önemli bir tarihi vesika özelliği taşıyan 'Selahaddin' kitabı, Selahaddin'in Mısır' da geçirmiş olduğu dönemi, yaptığı savaşlardan imparatorluk kurma sürecine kadar yaşadığı iktidar çatışmalarını, imparatorluğu oluşturmasından Kudüs'ü fethine kadar yaşananları, literatüre geçmiş önemli tarihçilerin belgeleri ışığında ve haritalar eşliğinde anlatmaktadır.

Boyutlar

15x23

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Tarih Diğer

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
17,50   
17,50   
×
Kapat