Şarkta Bediüzzaman %17 indirimli SALIH ASLAN

Şarkta Bediüzzaman

ISBN
9789759139025
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
199
Bediüzzaman Said Nursi, çağdaş bir müfessir, mütefekkir ve mürşiddir. Hayat tarihçesi bütünüyle bilinen bu şahsiyeti, bunların yanında, cephede kumandan, ihtilafların olduğu yerde barışı temin eden kişi, mahkemelerde ise ölümsüz Yazının devamı...
7,50 TL
%
17
İndirimli
6,23 TL Kazancınız: 1,27TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 540406
 

Ürün Özellikleri

Bediüzzaman Said Nursi, çağdaş bir müfessir, mütefekkir ve mürşiddir. Hayat tarihçesi bütünüyle bilinen bu şahsiyeti, bunların yanında, cephede kumandan, ihtilafların olduğu yerde barışı temin eden kişi, mahkemelerde ise ölümsüz müdafaaların sahibi olarak görüyoruz.
Bu zat, bir asra yaklaşan hayatı boyunca verdiği mücadeleler ve sarf ettiği gayretlerle, bütün boyutlarıyla incelemeye değer bir miras bırakmıştır. Yaşadığı asır, onun kıymetini bize kolaylıkla anlatır. O, metaryalizmin, dinsizliğin ve komünizmin yayıldığı, dünya savaşlarının yaşandığı, ilmi ve teknolojik gelişmelerin birbirini takip ettiği bir asırda, bunalan insanlığa ve onun sorularına cevaplar getirmiştir. Her asra hitap eden Kur'an'ın, asrın ihtiyaçlarına cevap veren yönüyle takdimini yapmıştır.
(Tanıtım Yazısı'ndan)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Biyografi

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
6,23   
6,23   
×
Kapat