Sana Sesleniyorum %17 indirimli Karin Fossum

Sana Sesleniyorum

ISBN
9789944986281
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
335
Dedektif Sejer, küçük bir Norveç kasabasında zorlu bir katilin peşinde... Norveç'in huzurlu bir kasabasında yaşayan, sessiz, orta yaşlı Gunder Jomann, Hindistan gezisinden evli bir adam olarak döndüğünde hayatında her şeyi elde ettiğini Yazının devamı...
18,00 TL
%
17
İndirimli
14,94 TL Kazancınız: 3,06TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 542520
 

Ürün Özellikleri

Dedektif Sejer, küçük bir Norveç kasabasında zorlu bir katilin peşinde...
Norveç'in huzurlu bir kasabasında yaşayan, sessiz, orta yaşlı Gunder Jomann, Hindistan gezisinden evli bir adam olarak döndüğünde hayatında her şeyi elde ettiğini düşünmektedir. Ama Hintli karısı yanına gelmek için yoldayken, Gunder, kız kardeşinin hastanede olduğunu öğrenir ve hastaneye gider. Karısını havaalanından karşılaması için tanıdığı bir taksi şoförünü gönderir, ama şoför döndüğünde yanında kadın yoktur. Kısa bir süre sonra kasaba, Hintli bir kadının yakındaki kırda sopayla dövülerek öldürüldüğü haberi ile sarsılır.
Dedektif Sejer ve iş arkadaşı Skarre cinayet soruşturmasının başındadır. Her zaman güvenilir ve dost olduğu düşünülen kasaba halkını, beraberinde kuşku tohumlarını ekerek sorguya çekmeye başlamışlardır.
Önceden tasarlanmamış ve sebebi belli olmayan, inanılmaz bir şiddet içeren böyle bir olayda masumiyeti kanıtlanana kadar herkes suçludur.
Karin Fossum'un bu kitabı, gerçekten nefesleri kesen psikolojik bir gerilim. Bizi ustaca korkutuyor.“
New York Times
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman İskandinav

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
14,94   
14,94   
×
Kapat