Sana Dün Bir Tepeden Baktım... Şiirlerle İstanbul (Ciltli)

ISBN
9789756363058
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
146
Sana Dün Bir Tepeden Baktım / Şiirlerle İstanbul kitabını “cumhuriyet dönemi boyunca yaşama ve ülkeye İstanbul üzerinden yönetilmiş bakışların bir toplamı aynı zamanda. Kendi adıma olsun, okurlar adına olsun bu toplamın bir albüm Yazının devamı...
13,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 569166
 

Ürün Özellikleri

Sana Dün Bir Tepeden Baktım / Şiirlerle İstanbul kitabını “cumhuriyet dönemi boyunca yaşama ve ülkeye İstanbul üzerinden yönetilmiş bakışların bir toplamı aynı zamanda. Kendi adıma olsun, okurlar adına olsun bu toplamın bir albüm işlevi görebileceğini düşünüyorum. Sayfalarını çevirdikçe, İstanbul'a ve İstanbul'la birlikte kendimize bakmamızı sağlayacak bir albüm“ olarak tanımlıyor Kemal Özer. Kitap; 'Adı İstanbul Olan', 'Bir Semtine, Bir Sokağına', 'Bir Anıtına, Bir Alanına', 'Bir Anışta, Bir Seslenişte', 'Bir Duyguda, Bir Türküde' ve 'Bir Kavgada, Bir Sorguda' adlarını taşıyan beş bölümden oluşuyor.
İstanbul tutkunları için kırkbeş ozandan yetmişüç şiiri bir araya getiren kitap; yaşamı, ozanların iç dünyalarıyla, o dünyalardaki duygu dalgalanmalarıyla dile getiriyor.
45 Ozan-73 Şiir
(Arka Kapak'tan)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
13,00   
13,00   
×
Kapat