Samuraylar Arasında Aşk %17 indirimli

Samuraylar Arasında Aşk

ISBN
9789758420940
Yazar
Yayıncı
Adlarına samuray denilen, şeref ve cesaret timsali, asil ruhlu yılmaz savaşçılar arasında aşk ve şehvet yaşanabileceği olasılığı, erkeklik, cengâverlik gibi imparatorluk örgütlenmesinin temel kavramlarının geleneksel algılayış Yazının devamı...
15,00 TL
%
30
İndirimli
10,50 TL Kazancınız: 4,50TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 506279
 

Ürün Özellikleri

Adlarına samuray denilen, şeref ve cesaret timsali, asil ruhlu yılmaz savaşçılar arasında aşk ve şehvet yaşanabileceği olasılığı, erkeklik, cengâverlik gibi imparatorluk örgütlenmesinin temel kavramlarının geleneksel algılayış biçimlerini de zorlar; bu çeşit değerleri, kavramları yeniden ve derinden sorgulamaya götürür. Bir devlet biçimi olarak imparatorluk kadar, bir ideoloji olarak erkeklik imparatorluğu da önemlidir. Devlet, gündelik hayatta yapılanır. Birinin imparatorluğu olmadan, diğerininki geçerlik ve işlerlik kazanamaz. Bu anlamda elinizdeki kitap tek başına önemli bir işlev görüyor. Erkekler arasında yaşanan şiddet ve düşmanlığın öbür yüzünü gösteriyor bize. Eril iktidarın gündelik hayat örgütlenmesinde şiddet ile şehvet, birbirlerinin iki yüzü gibidir. Bu durumda dövüşmek ile sevişmek aynı kapıya çıkar. Kitaptaki hikâyelerde göreceğiniz gibi, sınıf ve hiyerarşi içeren eril şiddet, aşkında ve şehvetinde de ölümü, yıkımı beraberinde getirir. Ne denli sakin anlatılmış olsalar da, kitaptaki hikâyeler, değerler arasında bir seçim yapma zorunluluğu içermesi ve bu seçimde ölümün her an pusuda bekleyen bir olasılık olarak ortaya çıkması nedeniyle trajik niteliktedir.
(Murathan Mungan'ın “Samuraylar Arasında Aşk İçin Yukarıdan Aşağıya Yazılmış Birkaç Dikey Söz“ adlı önsözünden alıntı yapılmıştır.)
(Tanıtım Yazısı'ndan Alıntı)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman Uzakdoğu

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
10,50   
10,50   
×
Kapat