Şam Kitabı %17 indirimli Taha Kılınç

Şam Kitabı Yeryüzü Mektupları

ISBN
9789759802592
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
173
Şam kitabı beş bölümden oluşuyor: İlk bölümü, Şam'a yaptığım iki seyahati ayrıntılarıyla anlattım.Meraklı bakışlarıma ne takıldıysa, hepsini paylaştım. Suriye'nin farklı şehirlerdeki gezilerimin izlenimlerini de bunlara Yazının devamı...
12,00 TL
%
17
İndirimli
9,96 TL Kazancınız: 2,04TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 540652
 

Ürün Özellikleri

Şam kitabı beş bölümden oluşuyor: İlk bölümü, Şam'a yaptığım iki seyahati ayrıntılarıyla anlattım.Meraklı bakışlarıma ne takıldıysa, hepsini paylaştım. Suriye'nin farklı şehirlerdeki gezilerimin izlenimlerini de bunlara ekledim. Bu, kitabın ikinci bölümünü oluşturdu.
Yetmedi, size Şâm-ı Şerîf'te adım adım mihmandarlık yaptım. Sokak sokak gezdirdim size Şam'ı. “Şam Gezi Rehberi“ olarak da adlandırılabilecek bu üçüncü bölümde, anlattıklarımı görsel malzemelerle, harita ve krokilerle destekledim. İlk defa giden biri bile, Şam'daki ziyaretgâhları avucunun içi gibi bilsin istedim.
Kitabın dördüncü bölümünde Şam'ın sosyal, dinî ve kültürel hayatına dair gözlemlerimi aktardım. Ve nihayet, son bölümde, Şam hakkında çeşitli dergilerde ve internet ortamında yazdığım yazılardan yaptığım bir seçkiyle hikâyemi sona erdirdim.
Elbette Şam hakkındaki her şey değil benim yazdıklarım. Bir çift gözün görebildikleri sadece. Unutulmamalı ki, kaç çift göz gördüyse, o kadar Şam var. Okuyacaklarınız, benim penceremden görünen Şam.
Kitabın sonunda 16 sayfa renkli fotoğraf Ek'i yer almaktadır.
(Tanıtım Yazısından)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Tarih Anı

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,96   
9,96   
×
Kapat