Sadece 3 Saniyeniz Var %17 indirimli Camille Lavington

Sadece 3 Saniyeniz Var

ISBN
9786054188161
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
296
Bir kapıdan içeri girip birine ilk defa elinizi uzattığınızda, o kişinin hakkınızda geri dönüşü olmayan düşünceler edinmesi en fazla üç saniye sürer. Kendiniz hakkında yüzlerce sinyal gönderirsiniz ve insanlar, siz somut bir şeyler Yazının devamı...
14,00 TL
%
17
İndirimli
11,62 TL Kazancınız: 2,38TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 415645
 

Ürün Özellikleri

Bir kapıdan içeri girip birine ilk defa elinizi uzattığınızda, o kişinin hakkınızda geri dönüşü olmayan düşünceler edinmesi en fazla üç saniye sürer. Kendiniz hakkında yüzlerce sinyal gönderirsiniz ve insanlar, siz somut bir şeyler yapma çabasına girişmeden çok evvel bu sinyalleri okur ve buna göre tepki verirler.
Camille Lavington, her seviyedeki yöneticilere profesyonel hizmet veren bir iletişim ve kişisel imaj danışmanıdır. Sadece Üç Saniyeniz Var'da, kişinin bireysel kariyer hedeflerini tanımlayarak, dayanıklılık ve kırılganlığını ölçerek ve bulunmak istediği pozisyona uyum sağlayabilmesi için neler yapması, nasıl konuşması ve giyinmesi konusunda stratejilerini paylaşıyor.
Camille Lavington CNBC, IBM, Oracle, Pepsi, Pfizer, Swarovski, Xerox, Unilever, Conde Nast gibi dünya çapında birçok şirkete danışmanlık yapmaktadır.
(Tanıtım Bültenindne)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
11,62   
11,62   
×
Kapat