Saat Yönünde Düşünme %17 indirimli Dennis Stauffer

Saat Yönünde Düşünme

ISBN
9789944969215
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
111
Saat Yönünde Düşünme, İnnovasyonel Liderlik, adından da anlaşılacağı gibi; innovasyonu, yani yenilikçi düşünerek özgün bir lider olma yolunda ilerlemeyi anlatıyor. Bu basit başucu kitabı ile innovasyonun bir tercih değil, gereklilik Yazının devamı...
10,00 TL
%
17
İndirimli
8,30 TL Kazancınız: 1,70TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 463335
 

Ürün Özellikleri

Saat Yönünde Düşünme, İnnovasyonel Liderlik, adından da anlaşılacağı gibi; innovasyonu, yani yenilikçi düşünerek özgün bir lider olma yolunda ilerlemeyi anlatıyor. Bu basit başucu kitabı ile innovasyonun bir tercih değil, gereklilik olduğunu anlayacaksınız. İlk olarak Stauffer, değerli fikirler yaratmanıza ve uygulamanıza olanak sağlayacak “Saat Yönünde Düşünme“ sistemini basit bir metaforla anlatıyor, sonra her seviyede performansı güçlendirecek, innovasyonu teşvik edecek ve büyümeyi hızlandıracak teknik ve stratejileri, dolayısıyla “İnnovasyonel Liderlik“ konseptinin temel özelliklerini veriyor.
Çalışanların düşünme, yöneticilerin ise liderlik etme tarzlarını değiştirecek bu eşsiz ve güçlü strateji, yepyeni bir model sunuyor.
Yenilikçi liderliğin kritik özellikleri konusunda mükemmel bir rehber. Bu ilkeler ve kalıplar, organizasyonunuzun performansını büyük ölçüde artıracak.
Richard N. Knowles, “The Leadership Dance“ kitabının yazarı, E.I. Dupont Eski Yöneticisi
Dennis Stauffer karmaşık fikirleri, net ve kolay anlaşılır bir dille anlatıyor. İş dünyasının liderleri, hızla değişen bir çevrenin gerektirdiği pratik ve zeki bir tutumu, bu kitapta bulacaklar.
Mary Ann Alison, “The Complexity Advantage“ kitabının yazarı, Allison Group Başkanı
Modern iş dünyası, karşılaştığımız karmaşıklığı anlaşılı kılmanın yollarını bulmamızı gerekiyor. Dennis Stauffer bunu açıklık ve öngörü ile yapıyor.
Glenda Eoyang, “Coping with Chaos and Facilitating Organization Change“ kitabının yazarı, Human Systems Dynamics Institute Kurucusu
(Arka Kapak)

Boyutlar

13,5x1

Kağıt Tipi

1.Hamur

Kategori

Kitap Ekonomi İş Dünyası

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
8,30   
8,30   
×
Kapat