Rusya’da Başarısız Olmanın Yolları

ISBN
9789759067045
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
206
Suat Taşpınar, “aslolanın hedefe varmaktan çok, yolculuğun kendisi olduğuna“ inanan bir fani olarak, 1994'ten beri yurtdışında seyrüsefer halinde yaşıyor. İngiltere, Türkmenistan, Rusya, ABD ve şimdilik son liman olarak 1996 yılından Yazının devamı...
15,00 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 558815
 

Ürün Özellikleri

Suat Taşpınar, “aslolanın hedefe varmaktan çok, yolculuğun kendisi olduğuna“ inanan bir fani olarak, 1994'ten beri yurtdışında seyrüsefer halinde yaşıyor.
İngiltere, Türkmenistan, Rusya, ABD ve şimdilik son liman olarak 1996 yılından beri Moskova'ya demir atmış bulunuyor. Rusya'nın başkentinden, sırasıyla Yeni Yüzyıl, Sabah, NTV ve Radikal için muhabirlik yaptı.
Şimdi Radikal'de haftalık “Gece Gündüz Moskova“ köşesinde yazıyor, Moskova'dan hayatın renklerini kaleme alıyor. Evli ve bu kitaba en çok katkısı olanlar da eşi Ksenia ile bir buçuk yaşındaki oğlu Maksim Emre.
Bu kitap birkaç açı sunuyor size. Önce Rusya'da başarılı olmanın yollarını ters açıdan bakarak göstermeyi amaçlıyor.
Bir gazetecinin, yıllardır aynı ortamlarda yaşadığı, aynı havayı soluduğu işadamlarının deneyimlerini kâğıda döktüğü, bir bakıma onlar adına “vakanüvislik“ yaptığı bir deneme.
“Taşı toprağı altın“ diyerek Rusya'yı fethe çıkan Türk müteşebbislerin maceraları, Rusya'ya, özellikle Moskova'ya ve buradaki hayata ilişkin gözlemler ve notlar size rehberlik edecek. Bu arada, Rusya'da başarısız olmayı planlayanlar için en kestirme yolu hemen açıklayalım:
Bu kitabı okumayı erteleyin!
(Tanıtım Bülteni'nden)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
15,00   
15,00   
×
Kapat