Türkçe-Rusça Yeni Sözlük %17 indirimli R.R. Yusipova

Rusça Yeni Sözlük Türkçe - Rusça (Ciltli)

ISBN
9789756008058
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
696
“Büyük Türkçe-Rusça Sözlük“ çağdaş Türk dilindeki kelimeler ve birçok yeni deyim eklenerek 1977'de tamamlanmış ve yayınlanmıştır. Elinizde bulunan “Türkçe-Rusça Sözlük“ün oluşumunda da “Büyük Türkçe-Rusça Yazının devamı...
45,00 TL
%
17
İndirimli
37,35 TL Kazancınız: 7,65TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 453838
 

Ürün Özellikleri

“Büyük Türkçe-Rusça Sözlük“ çağdaş Türk dilindeki kelimeler ve birçok yeni deyim eklenerek 1977'de tamamlanmış ve yayınlanmıştır. Elinizde bulunan “Türkçe-Rusça Sözlük“ün oluşumunda da “Büyük Türkçe-Rusça Sözlük'ten büyük ölçüde yararlanılmıştır.
Sözlükte bulunan kelime ve deyimlerin seçiminde temel alınan kaynaklar Rusya'da ve Türkiye'de yayınlanmış Türkçe sözlüklerdir.
Sözlükte, modern Türk dilinde kullanılan kültür, sanat, edebiyat, ekonomi terimleri ve konuşma dilinde kullanılan çağdaş sözcükler de bulunmaktadır. Okuyucunun ihtiyaç duyabileceği düşünülerek sözlükte bilim, teknik, askeri v.s. terimlere; son yıllarda Türkçe'ye yerleşmiş olan bazı uluslararası sözcüklere de yer verilmiştir. Ayrıca, sözlükte gerekli notlar ve açıklamalarıyla eski Türkçe'deki sözcükler ve önemli İslam terimleri de bulunmaktadır.
(Tanıtım Yazısından)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Referans Sözlük

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
37,35   
37,35   
×
Kapat