Ruhsal Bağlantılar %17 indirimli Sylvia Browne

Ruhsal Bağlantılar

ISBN
9789944298155
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
160
Bazı ilişkilerin neden mükemmel yürüdüğünü, bazılarınınsa bir felakete, hatta trajediye dönüştüğünü hiç merak ettiniz mi Bazı insanlarla gayet iyi anlaşıyoruz da bazılarıyla neden devamlı olarak bir çatışma içindeyiz Yazının devamı...
12,00 TL
%
17
İndirimli
9,96 TL Kazancınız: 2,04TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 440153
 

Ürün Özellikleri

Bazı ilişkilerin neden mükemmel yürüdüğünü, bazılarınınsa bir felakete, hatta trajediye dönüştüğünü hiç merak ettiniz mi Bazı insanlarla gayet iyi anlaşıyoruz da bazılarıyla neden devamlı olarak bir çatışma içindeyiz Uluslararası üne sahip medyum Sylvia Browne, bu konuyu masaya yatırıyor ve ilişkilerimizdeki tüm sorulara açıklık getiriyor.
Browne, aynı zamanda, hayat temalarımızın ve yaşam haritalarımızın diğer insanlarınkiyle nasıl hem olumlu hem de olumsuz yönde birbiriyle etkileşim içinde olduğunu ve bunlar sayesinde ruhumuzu yıllarca besleyecek ya da hayatımızı cehenneme çevirecek ilişkiler kurduğumuzu gözler önüne seriyor.
Browne, bazı insanlara çekici, bazılarınaysa itici gelişimizin arkasındaki gizemi çözmemize imkân tanıyor. Bu kitabı okurken, kurduğumuz her ilişkide maneviyatı nasıl bulacağımızı öğrenebilir, bu sayede daha mutlu ve tatmin edici hayatlar yaşayabiliriz.
(Tanıtım Yazısından)

Boyutlar

13.5x21

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,96   
9,96   
×
Kapat