Kavramlar Lügatı %17 indirimli A.Başar-Ş.Eren

Risale-i Nur Külliyatı İçin Kavramlar Lugatı

ISBN
9799752610810
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
282
Risale-i Nur Külliyatı her yaş grubundan insanın merakla ve zevkle okuduğu bir eser olmanın yanı sıra, kelam ilminin önemli meselelerini halleden, okuyucularına geniş ufuklar açarak, onlara manevi alanda rehberlik eden, inançlarını Yazının devamı...
14,00 TL
%
30
İndirimli
9,80 TL Kazancınız: 4,20TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 542665
 

Ürün Özellikleri

Risale-i Nur Külliyatı her yaş grubundan insanın merakla ve zevkle okuduğu bir eser olmanın yanı sıra, kelam ilminin önemli meselelerini halleden, okuyucularına geniş ufuklar açarak, onlara manevi alanda rehberlik eden, inançlarını takviyeyle beraber, bilgi düzeylerini de yükselten bir eser hüviyetindedir.
Fakat Risale-i Nur'dan bu niyetle istifade etmek istiyen bir kişinin önüne hemen iki büyük problem çıkar. Bunlardan birincisi, eserin kendine özgü bir dili olduğu için okuyucu tarafından 'yabancı' diye tarif edilen kelimelerin fazlalığı; ikincisi ise kelam ilmine dair kavramların (ıstılah) çokluğudur.
Bu problemlerden ilki aslında sözlük ya da lügat çalışmalarıyla kısmen halledilmiş durumdaydı. Fakat aynı şeyi kavramlar (ıstılahlar) için söylemek pek mümkün değildi. Ta ki Kavramlar Lügatı'na kadar.
Bu kitap sadece 'lügat' kelimesinin çağrıştırdığı üzere sadece başka bir kitap okunurken de ele alınıp istifade edilecek sıradan bir lügat olarak düşünülmemelidir. Bu çalışma aynı zamanda tek başına okunacak bir eserdir de. Evet, kelimelerin sözlük manasının dışındaki karşılığının ne olduğunu bilmeye Risale-i Nur okurları olarak hepimiz ihtiyaç duyuyorduk. Bu çalışmanın bağımsız okunması suretiyle, herkesin farklı anladığı şeyler artık doğru bir zemine de oturmuş olacaktır.
(Arka Kapak)

Boyutlar

14.5x22.5

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Referans Sözlük

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,80   
9,80   
×
Kapat