Rhode Island Blues (İki Kıta,İki Kadın,Kuşak,İki Aşk) %17 indirimli Fa

Rhode Island Blues İki Kıta, İki Kadın, Kuşak, İki Aşk

ISBN
9789758337477
Yazar
Yayıncı
Kadınlarla erkekler arasındaki savaşları, ezilen cins olarak kadınların sorunlarını temel alan kitaplarıyla tanınan Fay Weldon bu kitabıyla bir tür ateşkes yaparken yine kadınları anlatıyor. Ve o bilinen sivri dili ve hiciv dolu Yazının devamı...
22,00 TL
%
17
İndirimli
18,26 TL Kazancınız: 3,74TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 459986
 

Ürün Özellikleri

Kadınlarla erkekler arasındaki savaşları, ezilen cins olarak kadınların sorunlarını temel alan kitaplarıyla tanınan Fay Weldon bu kitabıyla bir tür ateşkes yaparken yine kadınları anlatıyor. Ve o bilinen sivri dili ve hiciv dolu üslubuyla farklı kuşaklardan kadınların dünyalarını ve çatışmalarını anlatırken yine Anglo-Sakson toplumuna en sert eleştirileri yöneltmekten elbette geri kalmıyor.
Biri İngiltere'de Londra'da, diğeri ABD'de Rhode Island'da yaşamakta olan iki kadının, ama esas olarak da 34 yaşında bir film editörü olan Sophia'dan çok 83 yaşındaki büyükannesi Felicity'nin etrafında gelişen olaylarla aile, aşk, seks, yaşlılık ve ölüm üzerine çeşitli aykırı düşünceler sergileyen Fay Weldon okuru yine başka bir dünyaya götürüyor.
Londra'da yaşamakta olan Sophia ne kadar normal, ne kadar sıradan bir kadın olsa da, Rhode Island'daki büyükannesi Felicity hiç de sizin büyükannenize benzeyen bir kadın değildir. Üç kez evlenen ve sonuçta kendisine kalan mirasla hayli zengin olan Felicity bu dünyada biricik akrabası olarak bildiği torunu Sophia'dan daha çok yaşama bağlıdır. Connecticut'ta oturduğu evi satarak bir yaşlılar evine yerleşmesi daha renkli, daha hareketli bir yaşam arayışından başka bir şey değildir.
83 yaşından sonra aşık olacak kadar cesur ve geleceğe umutla bakan Felicity'nin sadece torununa değil herkese söyleyeceği lafı vardır...
(Arka Kapak)

Boyutlar

13.5x19.5

Kağıt Tipi

Standart

Kategori

Kitaplar Edebiyat (Roman İngiliz

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
18,26   
18,26   
×
Kapat