Renkli Resimli Genel ve Özel Histoloji Ali Çelik

Renkli Resimli Genel ve Özel Histoloji

ISBN
9789758778386
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
372
Renkli Resimli Genel ve özel Histoloji kitabı Biyolojik Bilimler çeşitli dallarında eğitim gören öğrencilerin ve genç araştırmacıların yararlanabilecekleri bir kaynak olarak hazırlanmıştır. Bu eser, güncel teorik bilgilerin yanı sıra Yazının devamı...
81,00 TL
%
35
İndirimli
52,65 TL Kazancınız: 28,35TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 603610
 

Ürün Özellikleri

Renkli Resimli Genel ve özel Histoloji kitabı Biyolojik Bilimler çeşitli dallarında eğitim gören öğrencilerin ve genç araştırmacıların yararlanabilecekleri bir kaynak olarak hazırlanmıştır. Bu eser, güncel teorik bilgilerin yanı sıra yaklaşık 400 mikrograf içeriği ve detaylı resim altı açıklamaları ile mikroskop başında çalışma sürecinde yararlanılacak bir atlas niteliğine taşımaktadır. Kitapta yer alan bütün migroflar orjinaldir. Elektromigroflar tamamen kendi çalışmalarından alınmıştır. Işık mikroskobik fotoğraflar hazırlanırken kendi çalışmalarının yanı sıra Atatürk üniversitesi Tıp Fakültesi ve İnönü üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoliji Anabilim Dalı arşivlerinden de yararlanmıştır.
Uzun ve zahmetli bir çalışmanın sonucunda ortaya çıkan kitabımın ülkemizdeki orjinal renkli resimli kaynak eksikliğini gidermeye katkıda bulunacağını umuyorum.
Prof. Dr. Mukaddes Eşerefoğlu-

Kağıt Tipi

Kuşe

Kategori

Kitaplar Bilim Tıp Bilimleri

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
52,65   
52,65   
×
Kapat