Regina %17 indirimli Cengiz Dağcı

Regina

ISBN
9789754373448
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
127
“Dinmek bilmiyor aşkımızın ağrısı. Nasıl dinsin Yarım yüzyıl dolu bir nehir gibi aktı; aka aka birikmiş bir deniz oldu aşkımız, ve.. sonunda, nasıl oldu bilmiyorum, aşkımızın denizini koruyan baraj çöktü, ve sensiz, ben Yazının devamı...
14,00 TL
%
30
İndirimli
9,80 TL Kazancınız: 4,20TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 533952
 

Ürün Özellikleri

“Dinmek bilmiyor aşkımızın ağrısı.

Nasıl dinsin

Yarım yüzyıl dolu bir nehir gibi aktı; aka aka birikmiş bir deniz oldu aşkımız, ve.. sonunda, nasıl oldu bilmiyorum, aşkımızın denizini koruyan baraj çöktü, ve sensiz, ben aşkımızın taşmış suları dibinde kaldım.

Boğulmuş değilim; yalnız suların altındayım. üstümde bütün bir deniz, bütün bir dünya. Kimse görmüyor beni. Kimse duymuyor sesimi; ben kendim de duymuyorum kendi sesimi. Eskiden gün günü tekrarlanan nağmelerim, boğula boğula ve sessizce ölü balıklar gibi çıkıyor suyun yüzüne; eskiden beni yeryüzünde tutan ve yaşatan Ayı Dağı, Soğuksu kıyıları ve Ceneviz kalesi, kayan yıldızlar gibi kayıp altında kaldığım denizin sularına karıştı, ve karada kalmış aşkımı biri (bilmiyorum kim) bulup demir çivilerle çarmıha gerilmiş İsa Peygamberin çıplak göğsü üstüne mıhladı.”


Cengiz Dağcı'yı çektiği acılar, tâbi tutulduğu sürgünler ve muhatap kaldığı yalnızlıklar karşısında, kendi tabiriyle hayatta tutan bir yanda güzel Kırım'a kavuşma arzusu ise, diğer yanda da eşi Regina Hanım'ın bir an olsun eksilmeyen desteğidir. Bu yüzden Cengiz Dağcı, eşi Regina Hanım'ın vefatından sonra bu yüce gönüllü ve âlîcenâp kadına duyduğu hisleri her cümlesi aşkla ve hasretle yazılmış Regina'da dünyaya ilân etmiştir.

Boyutlar

12,5x0

Kağıt Tipi

2.Hamur

Kategori

Kitap Edebiyat Roman (Yerli)

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
9,80   
9,80   
×
Kapat