Refleksoloji %17 indirimli

Refleksoloji - Ayak Masajıyla Gelen Sağlık

ISBN
9789758519286
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
244
Refleksoloji, basit ve etkili bir tamamlayıcı tedavi yöntemidir. Bu yöntemle ayak tabanındaki belirli bölgelere yumuşak bir şekilde masaj yaparak belirli rahatsızlıkları iyileştirebilir ve genel anlamda fiziksel, duygusal ve zihinsel Yazının devamı...
13,00 TL
%
17
İndirimli
10,79 TL Kazancınız: 2,21TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 493826
 

Ürün Özellikleri

Refleksoloji, basit ve etkili bir tamamlayıcı tedavi yöntemidir.
Bu yöntemle ayak tabanındaki belirli bölgelere yumuşak bir şekilde masaj yaparak belirli rahatsızlıkları iyileştirebilir ve genel anlamda fiziksel, duygusal ve zihinsel sağlığınızı geliştirebilirsiniz.
Yeni başlayanlar için hazırlanan bu eser, refleksoloji tekniğini resimli açıklamalarla, açık ve eksiksiz biçimde tanıtmaktadır. Bu yöntemler hakkında daha önce hiç bilginiz yoksa bile, bunları doğrudan doğruya kullanabilirsiniz, çünkü ehliyetli ve deneyimli bir uygulamacı olan David Vennells'in sunduğu tam bir refleksoloji seansı size temel ilkeler hakkında yol gösterecektir.
Kitap aynı zamanda bu enerji temizleyici ve dengeleyici tekniğin temelini oluşturan ilkeler ve tarihi konusunda bilgiler de içermektedir.
İyileştirmeye giden yolda bugün yürümeye başlayın; refleksolojinin birçok hastane, bakımevi ve tedavi merkezinde niçin bu kadar yaygın biçimde kullanıldığını kendiniz keşfedeceksiniz.
(Arka Kapak)

Boyutlar

0x0

Kağıt Tipi

1. Hamur

Kategori

Kitaplar Bilim Tıp Bilimleri

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
10,79   
10,79   
×
Kapat