Rayna-Korolevna Bolgarskaya-Rusça A. F. Veltman

Rayna-Korolevna Bolgarskaya-Rusça

ISBN
9786052394151
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
174
Rusça roman, Rusça kitap, Rus edebiyatının romancı ve şairi Alexander Fomichev Veltman'ın en çok sevilen eseridir. Rusya, Belarus, Ermenistan,Ukrayna, Asya ve Slav ülkelerinde tiyatroları oynanan, eskimeyen bir yapıttır. Bu eser tamamen Rus Yazının devamı...
13,50 TL
%
25
İndirimli
10,13 TL Kazancınız: 3,37TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 649623
 

Ürün Özellikleri

Rusça roman, Rusça kitap, Rus edebiyatının romancı ve şairi Alexander Fomichev Veltman'ın en çok sevilen eseridir. Rusya, Belarus, Ermenistan,Ukrayna, Asya ve Slav ülkelerinde tiyatroları oynanan, eskimeyen bir yapıttır. Bu eser tamamen Rus alfabesiyle yazılmış Rusça kitaptır, Türkçe çeviri değildir.

В сборник популярного писателя пушкинской поры Александра Фомича Вельтмана (1800-1870) вошли его исторические произведения, не переиздававшиеся ни в XIX, ни в XX веке: "Кощей бессмертный", "Светославич, вражий питомец", "Райна, королевна Болгарская"."Талант Вельтмана, - писал В.Г.Белинский в 1836 году, - самобытен и оригинален в высочайшей степени, он никому не подражает, и ему никто не может подражать. Он создал какой-то особый, ни для кого не доступный мир, его взгляд и его слог тоже принадлежат одному ему".

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
10,13   
10,13   
×
Kapat