Rasullullah’ın İslam’a Davet Mektupları

ISBN
9786054194209
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
175
Rasullullah (s.a.v.) Medine'ye hicret edip İslam'ı bir devlet halinde teşkilatlandırdıktan sonra bütün dünya insanlığına gönderilen bir Peygamber olarak kendisine bildirilen vahyin ışığında herkesi İslam'a davet etmiş ve cihan sulhunu Yazının devamı...
15,00 TL
%
17
İndirimli
12,45 TL Kazancınız: 2,55TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 586696
 

Ürün Özellikleri

Rasullullah (s.a.v.) Medine'ye hicret edip İslam'ı bir devlet halinde teşkilatlandırdıktan sonra bütün dünya insanlığına gönderilen bir Peygamber olarak kendisine bildirilen vahyin ışığında herkesi İslam'a davet etmiş ve cihan sulhunu sağlamak için bütün insanları kelime-i tevhid etrafında birleştirebilmenin yolarını araştırmıştır.
Hz. Muhammed (s.a.v.) arab ve acem reislerine yazmış olduğu mektuplarında veya şifahi konuşmalarında her kavme micazına uygun şekilde hitabederdi. Kaba ve haşin micaza sahip olanlara daha sert; kültür seviyesi yüksek, daha anlayışlı ve medeni sayılabilecek toplumlara hitabı ise daha yumuşaktı.
Bu kitapta Rasullullah (s.a.v.)'in 23 kadar mektubuna yer verilmiş; bu mektupların konuları, gayesi ve özellikleriyle birlikte siyasi etkileri incelenmiştir.
(Arka Kapak)

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İslam Hz. Muhammed

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
12,45   
12,45   
×
Kapat