Raskolnikov mu Bihruz Bey mi

ISBN
9786058398566
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
184
Bütün Batı romanlarının diğer adı Suç ve Ceza'dır. Batı romanı, özellikle Suç ve Ceza'dan sonra, cinayetlerle dolu tarihinin üzerine yıktığı suçluluk duygusundan bir türlü kurtulamamıştır. Bunun doruk noktası, iki cihan harbidir. Yazının devamı...
15,90 TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 587903
 

Ürün Özellikleri

Bütün Batı romanlarının diğer adı Suç ve Ceza'dır. Batı romanı, özellikle Suç ve Ceza'dan sonra, cinayetlerle dolu tarihinin üzerine yıktığı suçluluk duygusundan bir türlü kurtulamamıştır. Bunun doruk noktası, iki cihan harbidir. Hele II. Dünya Savaşı'ndan sonra Batılılar, kötülük problemiyle amansız bir uğraş içine girmişlerdir. Her konuları suçla, kötülükle ilgilidir. Cezaları da sürekli bunu tartışıp düşünmek olsa gerek.
Bütün Türk romanlarının diğer adı Araba Sevdası'dır. Batılılaşma/çağdaşlaşma telaşı, merakı, aceleciliği, macerası bütün Türk romanlarına öyle veya böyle sinmiş durumdadır. çünkü bir Batı vardır ve biz ondan gerideyiz. Bunu kabul edenler de, etmeyenler de aynı etkinin altında düşünmekte ve ona göre kabul edip etmemektedirler.

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar Edebiyat Eleştiri

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
15,90   
15,90   
×
Kapat