Psikolojik Danışma ve Rehberlik %17 indirimli

Psikolojik Danışma ve Rehberlik

ISBN
9786055985110
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
374
Bu çalışma, öğretmen adaylarının ilgili konulara ilişkin yeterli bir bakış açısı geliştirilebilmesi ve bunları uygulayabilmesi için hazırlanmıştır. Psikolojik danışma ve rehberlik kitabında teorik bilgilerin yanında uygulama Yazının devamı...
25,00 TL
%
17
İndirimli
20,75 TL Kazancınız: 4,25TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 429372
 

Ürün Özellikleri

Bu çalışma, öğretmen adaylarının ilgili konulara ilişkin yeterli bir bakış açısı geliştirilebilmesi ve bunları uygulayabilmesi için hazırlanmıştır.
Psikolojik danışma ve rehberlik kitabında teorik bilgilerin yanında uygulama örneklerine de yer verilerek konunun kavranması ve anlaşılırlığı sağlanmaya çalışılmıştır. Bölüm başlarında verilen öğrenme hedefleri ile kazanımlara vurgu yapılırken, bölüm sonlarındaki değerlendirme soruları ile öğrenme hedeflerinin gerçekleşme düzeyinin belirlenmesi amaçlanmıştır. Kitap öğretmen adaylarının yanında öğretmenlerimize de yararlı olabileceği umulmaktadır. öğretmenlerimizin öğrencilerini tanıma, anlama, yönlendirme ve iletişimlerine de katlı sağlayabilecek niteliktedir.
Kitabımızın yeni baskısı yeni programa uygun olarak gözden geçirilerek hazırlandı. öneriler ve eleştiriler dikkate alınarak bölümler yeniden düzenlenirken bir de yeni bir bölüm eklendi.
(Tanıtım Bülteninden)

Boyutlar

16x24

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Psikoloji

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
20,75   
20,75   
×
Kapat