Pozitif Enerji %17 indirimli Judith Orloff

Pozitif Enerji

ISBN
9789758729838
Yazar
Yayıncı
Sayfa Sayısı
384
Bu kitap, enerji Psikiyatrisi'nin yöntemlerini kullanarak yaşama gücünüze sahip çıkmanız için, zorunlu olan eyleme geçme çağrısıdır. Enerjileri düşük olabilen ya da sadece verecek kadar çok enerjisi olan, stres altındaki insanlara Yazının devamı...
25,00 TL
%
17
İndirimli
20,75 TL Kazancınız: 4,25TL
Satışta değil
Telefon Kodu : 394192
 

Ürün Özellikleri

Bu kitap, enerji Psikiyatrisi'nin yöntemlerini kullanarak yaşama gücünüze sahip çıkmanız için, zorunlu olan eyleme geçme çağrısıdır. Enerjileri düşük olabilen ya da sadece verecek kadar çok enerjisi olan, stres altındaki insanlara adanmıştır. İşkolikseniz, her anınızı yiyip yutan bir işiniz varsa ya da ailenizi ve mesleğinizi dengeleyen bir anne babaysanız kitabı önemli bulacaksınız.
Kronik yorgunluk, depresyon ve anksiyete gibi “psikosomatik“ semptomların aniden yanıtlarını bularak rahat bir nefes alacak, enerjinizi tüketen insanlardan kendinizi korumanın yollarıyla toplumsal kargaşa karşısında duyduğunuz çaresizlik ve talihsizlik duygularına nasıl karşı koyacağınızı öğreneceksiniz. Ayrıca kendinizi iyi hissetmenize rağmen daha da iyi hissetmek istiyorsanız kitabın yararını mutlaka göreceksiniz.
Dr. Judith Orloff'un kitabı, enerjinin gizeminde sizi harika bir yolculuğa çıkarıyor. Telaşlı, stresli olanların ya da korkuyla duraklayanların okumaları gereken bir kitap.
Deepak Chopra-
Başarının Yedi Spritiüel Yasası'nın Yazarı
(Arka Kapak'tan)

Boyutlar

13x21

Kağıt Tipi

2. Hamur

Kategori

Kitaplar İnsan ve Toplum Kişisel Gelişim

Kullanıcı Yorumları

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
3D Güvenli Alış Veriş
Taksit Sayısı
Taksit tutarı
Genel Toplam
1
20,75   
20,75   
×
Kapat